Go Back  HuntingNet.com Forums > Outdoor Gear > Trail Cameras
 Scoutguard question >

Scoutguard question

Trail Cameras Post your trail cam photos, reviews, tips, and suggestions here.

Scoutguard question

Old 08-31-2008, 07:48 PM
  #1  
Fork Horn
Thread Starter
 
gbrownlee's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Oklahoma
Posts: 341
Default Scoutguard question

Hey guys, I just got a scoutguard 550 and when I plug the external key pad into it all I get is a blue screen with no text. Is this fixable or do I need to send the camera back?? Thanks
gbrownlee is offline  
Old 09-01-2008, 08:53 AM
  #2  
Fork Horn
 
Bee Busy Outdoors's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location:
Posts: 247
Default RE: Scoutguard question

Make sure you put the SD card in first, then plug in the remote, then turn it on. How many beeps do you hear? 2 or 3? What card are you using? Check to see that the card is not locked. Should show a blue screen with the power off.
Bee Busy Outdoors is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
leadoperator
Trail Cameras
7
06-07-2009 02:10 PM
leadoperator
Trail Cameras
7
05-07-2009 06:30 PM
dark711908
Trail Cameras
5
02-18-2009 05:43 AM
joebogey
Trail Cameras
11
01-02-2009 12:16 PM
Dollar Trifecta
Trail Cameras
6
12-26-2008 11:20 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Quick Reply: Scoutguard question


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.