Trail Cameras Post your trail cam photos, reviews, tips, and suggestions here.

Wildgame IR4

Old 08-17-2011, 05:25 PM
  #1  
Fork Horn
Thread Starter
 
Damon's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: N.E. Wisconsin
Posts: 411
Default Wildgame IR4

I bought a Wildgame IR4 and it doesnt take pics. I have been thru the set up a zillion times, I have tried 6 different cards. The red motion light comes on and the green photo light does also, but no pics. I am using a 1 MB card, so thats cool. I have had several cams so Im not novice.I looked on other forums and they say "It will" , well, mine doesnt. I do notice the flashing cursor never goes off (for the settings) but I am not sure this is abnormal because I have never had one of these cams. ANyone??
Thanks
Damon is offline  
Old 08-17-2011, 05:43 PM
  #2  
Nontypical Buck
 
PastorJim08's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Indiana
Posts: 3,372
Default

If you purchased it new I would take it back. I'm sorry I can't be more specific but something sounds majorly wrong. Hope you get it worked out.

Blessings.......Pastorjim
PastorJim08 is offline  
Old 08-20-2011, 06:19 PM
  #3  
Spike
 
Join Date: Mar 2011
Location: Wisconsin
Posts: 42
Default

I would take it back I have 2 of them and both work very well!!
jlaper3 is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.