Technical Help Post your technical questions here, such as those pertaining to posting, replying, images, etc. DO NOT POST HUNTING QUESTIONS HERE!!!!

Think I got hacked

Old 09-15-2015, 06:23 PM
  #11  
Super Moderator
 
CalHunter's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Northern California
Posts: 17,165
Default

RR, the next time it happens can you post a screen shot in this thread? Ibobi can then give it to the techs and maybe they can get it fixed all the way. I know, PITA, but sometimes that's what they need to get it figured out.
CalHunter is offline  
Old 09-15-2015, 11:05 PM
  #12  
Super Moderator
 
HNI_Christine's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Central Utah
Posts: 4,815
Default

Still happening. Grrr...
HNI_Christine is offline  
Old 09-17-2015, 06:07 PM
  #13  
Administrator
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 535
Default

I think I know the ad, and it has been a big headache. I'll see what can be done.
IBobi is offline  
Old 09-18-2015, 05:39 AM
  #14  
Nontypical Buck
 
Join Date: Jan 2007
Location: Japan
Posts: 3,422
Default

Having the same problem with that American Express ad. In fact it hit me just as I signed in. It only happens with IE. (I'm using IE 11.)

Thought we were the only ones having the problem.

It doesn't happen with Chrome. I know I'm a dinosaur using IE, but I like the layout better and IE runs just as fast if you click on "Safety" and then turn on "Active X Filtering."

By the way, the problem occurs whether or not we have Active X Filtering turned on.

Last edited by cr422; 09-18-2015 at 05:42 AM.
cr422 is offline  
Old 09-19-2015, 05:31 PM
  #15  
Nontypical Buck
 
super_hunt54's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: Illinois
Posts: 3,695
Default

It's been quite a long time since I used IE (Now called Microsoft Edge with the new Windows 10) but do they have good Ad Blockers for I.E.? That would probably solve your banner issues. I think AdBlock Plus has an app for IE. Try running that and see if it corrects your issues. Active X filters have nothing to do with Ad banners. Active X was Microsofts answer to "plugins". But active x created a big ole doorway for people to plug in malicious software into your system. So they created Active X filters to help weed out that problem (with little success). Part of why I.E. fell out of favor so far was because of the lack of security in it's browser functions. That and it makes Molasses look like a road runner. Supposidly Edge is more secure and just as fast as Chrome and Fox. Can't bring myself to test that theory though.
super_hunt54 is offline  
Old 09-21-2015, 05:58 PM
  #16  
JW
Super Moderator
 
JW's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Wisconsin
Posts: 6,996
Default

I earned another Jillion points with that add tonight thanks but the BACK button works for me....why only that one Add is what I want to know?

Chrome does not work for me......tp dang much crap came with it.

I also have been using I.E. far too long.

JW
JW is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.