Go Back  HuntingNet.com Forums > Outdoor Gear > Trail Cameras
2 Different Trail Cams Quit on Me >

2 Different Trail Cams Quit on Me

Trail Cameras Post your trail cam photos, reviews, tips, and suggestions here.

2 Different Trail Cams Quit on Me

Old 09-19-2011, 06:45 PM
  #1  
Spike
Thread Starter
 
Join Date: May 2006
Location: Deleware County, N.Y.
Posts: 42
Default 2 Different Trail Cams Quit on Me

How crazy is that. Two different trail cams quit working on me this past month. The first one a Primos Truth Cam 35. I set it up with fresh batteries & powered it up. Came back to check it two weeks later and nothing. The unit is dead. Does not come on or do anything. When I opened it up it smells like something may have shorted out, electrical smell. Changed batteries and still nothing. The unit is only about a year old. Anyone have any dealings with customer service from Primos ? The other cam is a Stealth Cam STC-WD1. Similar situation the unit is dead, fresh batteries does not come on. This unit is a few years old and I am afraid there is nothing they are going to do ?
TimberWolves is offline  
Old 09-20-2011, 01:54 AM
  #2  
Nontypical Buck
 
PastorJim08's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Indiana
Posts: 3,372
Default

Your only hope is the Primos. Contact their CS and see what they say. You got nothing to lose.

Blessings.......Pastorjim
PastorJim08 is offline  
Old 09-20-2011, 07:13 AM
  #3  
Fork Horn
 
Jeffro_17's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Greenville, AL
Posts: 202
Default

I have a Truth Cam 60 that has the shutter noise on every picture. I've had the camera for over a year and the other day, I figured that I would try them out and see what they would say about a fix. I told them that was really the only complaint that I had with the camera. The only thing that they asked for was name, address, and phone number. I had to send them $20 along with my camera and they are sending a brand new one. I don't see why they wouldn't replace your camera, hopefully they can get you a replacement soon. In my own experience, their customer service is outstanding..........

Last edited by Jeffro_17; 09-20-2011 at 07:15 AM.
Jeffro_17 is offline  
Old 09-21-2011, 05:52 PM
  #4  
Spike
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 66
Default

I had the same thing happen with two of my Primos 35's. I contacted Primos customer service through e-mail and they responded right away. I had to spend $15 to ship them both back to them but they sent me two brand new cameras. They even upgraded me to the Primos 46 models. Their customer service was great.
brodyb51 is offline  
Old 09-21-2011, 08:02 PM
  #5  
Nontypical Buck
 
Tribal's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Minnesota
Posts: 1,840
Default

SOunds like I will take all that time and shipping costs for a more expensive camera. Just my opinion. I am partial to the cuddeback's I have had great luck and dependability even in EXTREME cold.
Tribal is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.