Technical Help Post your technical questions here, such as those pertaining to posting, replying, images, etc. DO NOT POST HUNTING QUESTIONS HERE!!!!

booted off

Old 08-29-2010, 09:36 AM
  #1  
Nontypical Buck
Thread Starter
 
CamoCop's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Lake County, Florida
Posts: 3,313
Default booted off

i'm tired of getting booted off after every post. this is seriously getting rediculous. everytime i post, i get logged out and have to re-log back in TWICE in a row to re-post. this is very annoying and has been going on off and on for several years now.

there is nothing wrong with the computer i am using also, i can visit the other 10+ forums i frequent with absolutely no trouble. some of which are the same program as this one. so i know it's not my "filters" or "settings". if ya'll could, please fix this issue before i stop coming here all together.

thank you
CamoCop is offline  
Old 08-29-2010, 09:45 AM
  #2  
Fork Horn
 
vermont bowhunter's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 179
Default

ive been getting the same thing also ,but dont know what causes it it happens when im on here alone too...its like it times me out or something.
vermont bowhunter is offline  
Old 08-29-2010, 09:45 AM
  #3  
Nontypical Buck
 
halfbakedi420's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: central and east texas
Posts: 4,894
Default

check the, remember me box..and make sure you are not blocking cookies for this site...gl
halfbakedi420 is offline  
Old 08-30-2010, 08:44 AM
  #4  
Super Moderator
 
HNI_Christine's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Central Utah
Posts: 4,815
Default

I can only recommend the usual stuff. Delete temporary internet files. Clear cache, make sure the 'remember me' box is checked and that you're not blocking the cookies for the site.

The other thing is to check the clock on your computer. I have a laptop with a bad clock that will cause me to not stay logged on.

If the problems persists, let me know (and any other users having this problem.. let me know!)

I appreciate you posting because otherwise we think the site is working for everyone.
HNI_Christine is offline  
Old 08-31-2010, 09:12 AM
  #5  
Spike
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 71
Default

Hi everyone,

are any of you still having this problem today?

Please let me know, so I can escalate it to tech.

thx!
IBsteph is offline  
Old 11-08-2010, 01:46 PM
  #6  
Typical Buck
 
Hunter_59's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Central Illinois
Posts: 579
Default

Still happening on my desktop and when posting from my droid after each post.
Hunter_59 is offline  
Old 11-08-2010, 01:56 PM
  #7  
Nontypical Buck
 
halfbakedi420's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: central and east texas
Posts: 4,894
Default

if you are not allowing cookies, this could be a reason
halfbakedi420 is offline  
Old 11-10-2010, 09:59 AM
  #8  
Spike
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 21
Default

Originally Posted by Hunter_59 View Post
Still happening on my desktop and when posting from my droid after each post.
My tech team just informed me that this has been resolved. Please let me know if you are still having issues.
~Amber
IBAngel is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.