Go Back  HuntingNet.com Forums > Archery Forums > Technical
 How do I change draw bowtech black knight >

How do I change draw bowtech black knight

Technical Find or ask for all the information on setting up, tuning, and shooting your bow. If it's the technical side of archery, you'll find it here.

How do I change draw bowtech black knight

Old 04-06-2005, 01:22 PM
  #1  
Thread Starter
 
mexhuntr's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Tampico, Tamps, MX , Love hunting Texas
Posts: 894
Default How do I change draw bowtech black knight

hello! guys I'm new to this forum I'm from Tampico Tamaulipas Mexico firt of all I would like to make some friends here, seems to be very nice people in this forum I hope everything goes ok with you all, Well my question is to someone who have or had owned a Bowtech Black Knight.
I just bought it I haven't see it but I need to know how to change the draw from 27" to 29" the seller told me that there are some modules to make the change, if its like this where can I find them? PLEASE HELP [&:]
mexhuntr is offline  
Old 04-06-2005, 10:32 PM
  #2  
Giant Nontypical
 
Kanga's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Burleson TX USA
Posts: 6,455
Default RE: How do I change draw bowtech black knight

Firstly welcome to the forum

The seller is correct it is just a simple module change.

If there are no Bowtech dealers near you then get in contact with Bowtech and they will sell you the modules.
Kanga is offline  
Old 04-07-2005, 06:40 AM
  #3  
Giant Nontypical
 
nubo's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: creemore Ontario Canada
Posts: 5,525
Default RE: How do I change draw bowtech black knight

Welcome to the forum Mexhuntr,yes it's as simple as as a module change for your Black Knight ,as Ausie said contact BowTech and they'll take care of you .They're a great company to deal with and definetly answer any question's you need answer's for .

nubo
nubo is offline  
Old 04-07-2005, 10:17 AM
  #4  
Thread Starter
 
mexhuntr's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Tampico, Tamps, MX , Love hunting Texas
Posts: 894
Default RE: How do I change draw bowtech black knight

WELL THANKS AUSIE AND NUBO FOR YOUR WELCOME AND FOR YOUR TIPS THAT REALLY RELAX ME ON THINKING WHAT TO DO?
mexhuntr is offline  
Old 04-07-2005, 11:42 AM
  #5  
 
Join Date: Feb 2003
Location: Alvo Nebraska USA
Posts: 2,057
Default RE: How do I change draw bowtech black knight

What year was your bow made?? It makes a difference when ordering different length modules.
walks with a gimp is offline  
Old 04-07-2005, 01:25 PM
  #6  
Thread Starter
 
mexhuntr's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Tampico, Tamps, MX , Love hunting Texas
Posts: 894
Default RE: How do I change draw bowtech black knight

it was made in 2003, thanks for your help
mexhuntr is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
mez
Archery Gear
1
12-26-2007 09:07 AM
Kanga
Archery Gear
4
06-07-2005 01:46 AM
Rangeball
Technical
17
10-19-2003 06:49 PM
Timbawolf98
Technical
3
03-20-2003 09:52 AM
ArrowGuy
Technical
10
10-04-2002 05:14 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Quick Reply: How do I change draw bowtech black knight


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.