Go Back  HuntingNet.com Forums > Archery Forums > Crossbows
 do you use a red dot >

do you use a red dot

Crossbows This is the place to discuss hunting with crossbows and crossbow equipment. This is NOT a crossbow debate forum.

do you use a red dot

Old 01-19-2006, 03:27 PM
  #1  
Fork Horn
Thread Starter
 
takedownfreak123's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Armada, Michigan
Posts: 470
Default do you use a red dot

I use regular sights. i try a red dot the arrowswere all over the place
takedownfreak123 is offline  
Old 01-19-2006, 04:54 PM
  #2  
Senior Member
 
moosehunter21's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Mackenzie BC
Posts: 5,864
Default RE: do you use a red dot

I have shot a mult-a-range 4x32 scope and it worked well. I have not used a red dot scope.
moosehunter21 is offline  
Old 01-19-2006, 05:33 PM
  #3  
 
Join Date: Feb 2003
Location: chiefland Florida USA
Posts: 5,417
Default RE: do you use a red dot

I use a tasco red dot and it works great. the sun doesn't matter if you looking into the setting sun.had a scope on and it was always a problem in low lite and setting sun, so I went with the red dot and love it.
Tree climber is offline  
Old 01-19-2006, 08:58 PM
  #4  
 
Hotburn76's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Findlay, Ohio
Posts: 3,286
Default RE: do you use a red dot

I had pins and a peep sight at first but then switched to a red dot. Used a red dot for about three years and loved it! then on my new horton supermax 175 it came with a multirange scope and I love it even more. Not sure why you are having accuracy problems.
Hotburn76 is offline  
Old 01-20-2006, 10:41 AM
  #5  
Fork Horn
Thread Starter
 
takedownfreak123's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Armada, Michigan
Posts: 470
Default RE: do you use a red dot

i think there mite be something wrong with it then it is a simmons
takedownfreak123 is offline  
Old 01-20-2006, 01:07 PM
  #6  
 
Join Date: Dec 2005
Location: West Chester, PA
Posts: 53
Default RE: do you use a red dot

I prefer the multi reticle!
ragin cajun is offline  
Old 01-20-2006, 02:15 PM
  #7  
Typical Buck
 
htoler's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location:
Posts: 668
Default RE: do you use a red dot

I shoot a TenPoint ProElite with a 3 dot red dot scope I have no problems
htoler is offline  
Old 01-21-2006, 05:22 AM
  #8  
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 10
Default RE: do you use a red dot

Excalibur Varizone scope for me. No experience with red dots.
HuntandFish is offline  
Old 01-21-2006, 01:45 PM
  #9  
Fork Horn
 
Join Date: Feb 2003
Location: woodbridge va USA
Posts: 361
Default RE: do you use a red dot

i use a redfield wide angle 2x. those cheap scopes that come w/ the xbows do not work well at last light.
o2bebowhunting is offline  
Old 01-21-2006, 05:31 PM
  #10  
 
Revival's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location:
Posts: 30
Default RE: do you use a red dot

ORIGINAL: htoler

I shoot a TenPoint ProElite with a 3 dot red dot scope I have no problems
Ditto.

I have used most others, and go back and forth between magnified and red dot. My next will be one of TenPoint's 3x Pro View. Magnified with red or green dots if desired.
Revival is offline  

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright © 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.